dap styling imago traject groningen
Metamorfose, make-over groningen

Metamorfose / Make over

Zin in een metamorfose / make over? Wil je er eens compleet anders uitzien? In 1 dag een nieuwe look? Wil je weten welke kleuren, kleding en kapsel bij je passen? Net als op TV bij Trinny en Susannah?

Maak kennis met het make-over team van Dap-Styling en laat je verrassen. Wij geven je een compleet nieuwe look die bij je past. Een imagostylist, een visagist en een kapper kijken naar de kleuren, lijnen en stijlen die het mooiste in jou naar voren halen. Je past verschillende soorten kleding en wij kijken mee. Zo zie je zelf wat de kleuren en kleding voor effect hebben op je uitstraling. Tijdens de make over krijg je allerlei tips, zodat je er ook in de toekomst altijd goed kunt uitzien. We gaan bij een make over samen met jou kijken wat het beste bij je past en waar jij je lekker bij voelt. Ga ervoor met zo’n verbluffende make over!

Na een Make over van Dap-Styling
•  Weet je welke kleuren, kleding en kapsel het beste bij je passen
•  Heb je een perfecte outfit uitgezocht
•  Heb je in één middag een compleet nieuwe uitstraling
•  Krijgt je zelfvertrouwen een geweldige opkikker

Metamorfose
make-over

Kosten: vanaf € 375,- *

*Ook als particulier ben je welkom. Informeer naar de prijzen en bel 050 – 21 00 230 of 06 – 415 535 12. De prijzen op deze website zijn allemaal exclusief btw.

make-over metamorfose
make-over metamorfose

Elke
maand
tips
ontvangen..

maak een afspraak 050 210 02 30