Heb jij dat ook? Collega’s die er altijd goed uitzien?

EEN IMAGO? DAT WIL IK OOK!

Heb jij dat ook: collega’s die er altijd goed uitzien? Vriendinnen die even de stad inlopen en met een perfecte outfit terugkomen? Moeders op het schoolplein die op elk moment van de dag volmaakt verzorgd lijken?
En vraag je je dan af:

Hoe doet ze dat? Het lijkt helemaal geen moeite te kosten!
Waar haalt ze al die mooie kleding vandaan?
Waarom heb ik dat nou nooit?
Zou ik er ooit zo leuk kunnen uitzien?

Misschien voel jij je saai, heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken, en zie je er tegenop om in je eentje door de overvolle winkels te moeten lopen.
Misschien zou je er wel graag goed uit willen zien. Zou je best een eigen stijl willen hebben, met kleding die bij jouw leefstijl past – zowel op het werk als privé. Maar hoe?

Je kunt het jezelf makkelijker maken. Niet meer die twijfels over je looks en kleding. Je heerlijk zelfverzekerd voelen en weten dat het niet alleen gaat om mooie kleding of er goed uitzien. Ik laat je graag zien hoe je je kleding kunt afstemmen op wie jij bent, hoe jij wilt overkomen en hoe jij je doelen (zakelijk en privé) kunt bereiken. En dat is echt heel makkelijk.

BEREIK JE DOELEN MET EEN IMAGOTRAJECT

Het imagotraject van Dap-Styling is er voor elke vrouw: dun, dik, lang, kort, oud, jong en iedereen die daar ergens tussenin hangt. De kernboodschap van het imagotraject is:

In een verpakking die bij je persoonlijkheid past, kom je authentiek over.
Dat wil niet zeggen dat er maar één verpakking mogelijk is.

Het imagotraject omvat 4 stappen.

Stap 1. Allereerst gaan we op zoek naar je natuurlijke kenmerken en wat jij graag wilt uitstralen. Verder bekijken we hoe jij overkomt en hoe jij wilt overkomen? Wat past bij jouw functie en persoonlijke doelen.

Stap 2. We onderzoeken welke vormen, kleuren, stijlen en materialen daarbij passen.

Stap 3. Vervolgens gaan we shoppen in je eigen garderobekast. Werken aan je imago hoeft echt niet te betekenen dat alles weg moet, integendeel. Vaak ontdekken we de mooiste kleding in de garderobekast en is een kleine toevoeging of verandering genoeg om het gewenste effect te bereiken. Het is voor veel klanten een opluchting om de kast eens goed op te ruimen en te ontdekken dat niet ineens alles anders moet. Deze sessie geeft ruimte en duidelijkheid. Vaak maken we foto’s van geslaagde combinaties. Die kun je in de kast hangen – zodat je nooit lang hoeft te aarzelen over wat je aan moet. We houden hier een verlanglijstje voor de shopsessie aan over.

Stap 4. Tot slot gaan we samen shoppen met dat verlanglijstje. Tijdens het winkelen laat ik duidelijk zien welke combinaties mogelijk worden door de nieuwe kledingstukken te koppelen aan alles wat je nog in de kast hebt hangen. Je leert ter plekke hoe je alle informatie en ontdekkingen uit de eerdere sessies kunt toepassen. Je herkent het effect van bepaalde kleuren, lijnen en stoffen en ziet snel of iets bij je past of dat het minder geschikt voor je is.

Wat heb je er aan?

  • Je ziet er elke dag goed uit
  • Je kunt meer combinaties maken met minder kleding
  • Je voelt je zelfverzekerd
  • Je bespaart geld
  • Je staat nooit meer twijfelend voor de kledingkast

Kijk voor meer informatie op de website.

Bijhouden
Na afloop van het imagotraject is het zaak om alles netjes bij te houden. Dat is heel eenvoudig en kost je elk halfjaar niet meer dan een shopsessie.

Ervaringen van klanten:
“Nadat ik bij Marije ben geweest weet ik wat ik als ondernemer wil uitstralen, hoe ik van nature overkom en hoe ik wil overkomen.”

Presentatiecoach & trainer“Het heeft mijn verwachtingen enorm overtroffen. Ik kwam voor advies over mijn kledingkeuze en ging weg met een duidelijk beeld over mijzelf, mijn kledingkeuze en hoe ik dit omzet naar het imago dat bij mij past als ondernemer.”

Boekhouder “het nieuwe boekhouden”“Ik shop nu elk halfjaar met Marije, gewoon omdat ik het niet leuk vind, ik weet nu dat mij outfits kloppen en weet wanneer ik wat kan dragen. Een echte aanrader.”
Communicatieadviseur

Trainingsbudget
Wist je dat? Het persoonlijke trainingsbudget dat je werkgever voor jou beschikbaar heeft, kun je ook besteden bij Dap-Styling. Je bent immers bezig met professionalisering.

Ondernemer of ZZP-er
Ben je zelf de baas of ben je ZZP-er? Ook dan kun je de adviezen van Dap-Styling opvoeren als opleiding. Een bijkomend voordeel voor je is dat je zelf bepaalt hoe hoog je persoonlijke trainingsbudget is.