Twee jaar geleden was ik na een kleuradvies van Marije heel blij met mijn kleurenwaaier.

Toevallig houd ik van shoppen, dus ik dacht: dit komt helemaal goed. Omdat ik niet de exacte kleuren tegenkwam die in mijn waaier zitten, begon ik weer zwart te kopen. Shoppen werd een drama! Leuk zo’n kleuradvies, maar ben ik ermee opgeschoten? vroeg ik me af.

Toen verraste mijn vriendin me met Marije: 2 uur lang mocht ik met haar shoppen. Zij leerde me hoe ik met de kleurenwaaier moet werken, en ik heb ontdekt dat je best veel mag.

Wat ook heel verrassend was is de manier van shoppen. Niet met 1 broek en shirt de paskamer in, maar een scala aan kleding. Tijdens het passen zag ik dat er allemaal kleding hing die onderling goed te combineren is, zodat ik een set heel makkelijk van zakelijk naar de ideale huisoutfit kan aanpassen.

Met deze geweldige verrassing bespaar ik geld en het belangrijkste: ik houd tijd over.